Graag brengen wij u op de hoogte over een mooie ontwikkeling binnen Night Force BV.

Dirk: “Na 26 jaar eigenaar van Night Force BV te zijn geweest, heb ik besloten dat het tijd is om de dagelijkse leiding over te doen aan Bjorn Waterreus en Susan van der Ham.
In de zoektocht naar de juiste partner stond centraal dat de service, passie en klantgerichtheid, die u van ons gewend
bent, ook na de overname hetzelfde blijft.

In Bjorn en Susan denk ik, de juiste personen gevonden te hebben die Night Force op de vertrouwde manier voort zullen zetten.”  

Bjorn en Susan hebben op dit moment al een bedrijf, BES Event Service BV. Gevestigd in Noordwijkerhout en is sterk in beurstechniek, video producties, LED schermen en outdoor audio systemen over grotere afstanden.

Bjorn: “Per 1 december mogen wij ons de nieuwe eigenaren noemen van Night Force, een gerenommeerd bedrijf met een jarenlange ervaring en kennis van zaken. Deze uitbreiding is voor ons een typisch verhaal: 1+1=3. Mooie opdrachten, mooie apparatuur en fantastische mensen die een productie nog beter kunnen maken.”

Night Force blijft op de locatie zitten waar het nu zit, de huidige medewerkers blijven uw opdrachten uitvoeren zoals de afgelopen 25 jaar al is gedaan en samen werken we aan een mooie toekomst.

Wij zien de samenwerking met u als klant met vertrouwen tegemoet en verwachten dat wij in de toekomst op u mogen blijven rekenen en u op ons!