Livestream studio Nightforce

Livestream studio Nightforce is een compacte multifunctionele studio, met alle benodigdheden om uw online evenement tot een succes te maken. U kunt hierbij denken aan een online vergadering, ledenvergadering, talkshow, DJ- of band show.

Gevestigd in ons pand in Noordwijk beschikt deze studio over 48 m² oppervlakte.
Er kunnen hier aan de hand van uw wensen verschillende inrichtingen worden gecreëerd. Denk hierbij aan stoelen, tafels, aankleding en decor. Hieronder beschrijven wij wat u kunt verwachten als u onze livestream studio reserveert.

Techniek

Wilt u een volledige livestream setup met 3 camera’s, realtime interacties met uw kijkers, goede audio kwaliteit en een prachtig uitgelichte studio? Of toch liever uw livestream simpel maar doeltreffend houden? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste setting voor uw livestream.

 

Een kleine greep uit onze diensten die wij kunnen verzorgen:

  • Volledige camera regie
  • Draadloze microfoons en/of headsets
  • Sfeervol uitgelichte livestream studio
  • Realtime polls tijdens de livestream
  • Live videoverbindingen of inbellen
  • Live chat met livestream bezoekers

 

Al deze opties worden met alle nauwkeurigheid door onze technici verzorgd. Hierdoor verloopt uw livestream vlekkeloos.

Inrichting

Onze livestream studio kunt u in verschillende stijlen aankleden. Deze stijlen kunt u zelf bepalen. Wij hebben een nauwe samenwerking met B&J Verhuur, die hebben een breed assortiment aan meubilair om de studio naar uw smaak in te richten.

Uiteraard zijn er mogelijkheden om uw huisstijl of merk duidelijk en zichtbaar te maken in de livestream studio. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. 

Livestream platform

Als u duidelijk heeft wat voor inrichting en techniek u wilt gebruiken is het belangrijk dat u nadenkt waar u uw livestream toonbaar wilt maken. Tegenwoordig zijn er een tal van livestream sites beschikbaar maar welke past bij u?

Wij maken gebruik van het streaming platform Vimeo. De livestream video zetten wij op onze website met een persoonlijke URL voor uw livestream, zodat u deze URL kan communiceren met uw kijkers/bezoekers. Wilt u uw stream liever op uw eigen website beschikbaar maken? Dat kan! Wij kunnen een embeded link aan u leveren, zodat u deze op uw website kunt laten zetten door uw website partner.

U wilt bijvoorbeeld uw ledenvergadering online laten plaats vinden en wilt dat deze livestream alleen voor genodigde bezoekers te zien is. Wij kunnen de livestream beveiligen met een wachtwoord die u alleen verstrekt aan de genodigde bezoekers. Met dit unieke wachtwoord kan alleen worden ingelogd in de livestream.  

MEER INFORMATIE

Wenst u meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden in onze studio? Vul dan het contactformulier in en wij zullen contact met u opnemen om deze mogelijkheden te bespreken.