LIVESTREAM SERVICE

Met onze livestream service bieden wij nieuwe mogelijkheden om uzelf aan uw doelgroep te laten zien. U moet dit dan wel goed en professioneel aanpakken door een livestream van hoge kwaliteit aan te bieden. Dat doet u natuurlijk met professionele camera’s, audio apparatuur én een professionele audiovisuele partner die ervaring heeft met livestreaming.

Via Facebook, YouTube, Vimeo of een ander online platform kan een genodigde of geïnteresseerde toch het evenement volgen. Door het combineren van presentaties met camerabeelden is het net of je daadwerkelijk aanwezig bent op het evenement.

Wij bieden gebruiksklare sets met vaste en bemande camera’s. Heb je een specifiek plan met jouw evenement of livestream? Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

WAAROM KIEST U VOOR ONZE LIVESTREAM SERVICE?

 • Professionele kwaliteit beeld en geluid
 • Goede en snelle communicatie!

 • Wij streamen vanaf elke locatie die u wenst
 • Heldere prijzen, wel zo fijn!
 • Eigen beveiligde streaming platform

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Om uw kijkers een optimale kijk en luister ervaring te geven zijn bij een livestream vaak ook (draadloze) microfoons, verlichting, videoschermen en eventueel ook geluid nodig. Ook hier kunnen wij u ondersteuning in bieden.
Door de combinatie van video, licht en geluid maak je het plaatje compleet en komt uw online event professioneel over naar uw kijkers.

Wij verzorgen livestreams vanaf ieder gewenste locatie in Nederland, zelfs op plaatsen waar geen internetverbinding aanwezig is.

Heeft u zelf al een locatie voor uw evenement maar bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner voor de verzorging van de techniek?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

WhatsApp Image 2021-01-16 at 14.02.13
055d7b53-b3aa-4453-bdc1-ea3e7ebb1b99
WhatsApp Image 2021-01-16 at 14.02.16
707312bd-d491-4088-a1cc-c5ea42b31d1a
studio
5f934a2a-63cd-4f16-bb13-8fc7447fab61

VOORBEREIDING

Vooraf stemmen we alle wensen en het programma met u af.

U krijgt van ons een link welke u naar de deelnemers kunt sturen. Deze link kunt u ook delen via bijvoorbeeld social media. De link is al een aantal dagen van tevoren beschikbaar. Standaard is de omgeving waarin de stream te zien is privé. Beveiligd met een wachtwoord, zodat niet zomaar iedereen de stream kan bijwonen. Dit kan ook gewijzigd worden naar openbaar zodat u een groter publiek kan bereiken.

Voorafgaand plaatsen wij alle camera’s, microfoons, licht en techniek. Met de regie nemen wij plaats op een onopvallende plek zodat dit niet te zien is op de livestream.

Tijdens de opnames zorgen wij er voor dat alles zo mooi mogelijk in beeld is en dat het beeld en geluid goed binnenkomen bij uw publiek.

MOGELIJKHEDEN

 • Live streamen naar Youtube, Vimeo, Facebook of ander platform naar keuze
 • Interactieve opties via Zoom, Google Meet en MS teams.
 • Inbellen en/of livechat is ook mogelijk
 • Meerdere camera’s en sprekers mogelijk
 • Standaard opname van de live stream
 • Back-up 4G router voor een stabiele internetverbinding
 • Passend decor met eventueel green screens en special effects