Bij Nightforce vinden we het belangrijk om te blijven investeren in nieuwe technologieën.
De lichttafels van Avolites staan bekend om hun robuustheid, stabiliteit en kracht. Met de aanschaf van deze twee krachtpatsers zijn we in staat om nog meer uit onze lichtshows te halen.

Daarom nieuw in de verhuur: Avolites Tiger Touch II en Arena Lichttafel.

Een naadloze samenwerking tussen software en hardware, dat is de kracht van de Tiger Touch II
Waar bij veel lichttafels een externe display nodig is, heeft de Tiger Touch II een ingebouwd  touchscreen.
Dit biedt de gebruiker optimale controle en snelle bediening. Hierdoor heb je altijd toegang tot de functies die je nodig hebt.

Onder het touchscreen is de ‘playback’ sectie geplaatst bestaande uit 10 faders met add/flash en swap/solo knoppen. Daarnaast vind je drie draaiwielen voor het gemakkelijk positioneren van bewegend licht. De rechterkant van de console is volledig in de stijl van de welbekende Avolites Pearl ingericht. Wie ooit met een Pearl gewerkt heeft, kan dus ook prima overweg met de Tiger Touch II.
Met 12 full speed artnet universes en 4 DMX 512 uitgangen heb je voldoende outputs om een volwassen lichtshow aan te sturen.

Daarnaast hebben we voor de grotere opdrachten het grotere broertje van de Tiger Touch II toegevoegd: De Arena.

De Avolites Arena is de ideale lichttafel voor festivals, theaters en op plekken waar meer flexibele ruimte nodig is. Het combineert de populaire interface van de Tiger Touch II met meer live controle dan ooit tevoren.
Naast het heldere hoofdscherm, biedt een tweede touchscreen extra werkruimte, dat ook de naastgelegen macro knoppen en potmeters labelt. Deze volledig toewijsbare encoders, maken een intuïtieve controle mogelijk. De zes LCD schermen geven legenda’s voor 30 faders weer, voor snelle toegang tot alle playbacks, armaturen en paletten. Een optische output betekent dat de Arena geschikt is voor glasvezel verbindingen, zonder signaalverlies over lange afstanden – essentieel in grote en outdoor settings.

Neem contact met ons op voor een prijsopgave en beschikbaarheid.