Niets is meer wat het was. De tijden veranderen. We passen ons aan en komen met nieuwe ideeën.
De maatregelen genomen tijdens de coronacrisis dwingen ons om over te gaan tot een andere werkwijze. Er zijn nieuwe digitale middelen nodig om ‘ bij elkaar ‘ te komen.  Een alternatief is om een online event op te zetten in de vorm van een livestream. Wij kunnen u daarbij helpen.

Streaming is een techniek waarbij u een audio of videobestand via een netwerk direct kunt beluisteren of bekijken, zonder dat u het eerst hoef te downloaden. Met een netwerk wordt het Internet bedoeld.
Livestreaming gaat nog verder: het signaal van een camera of andere live bron wordt direct verzonden. 

Om niet direct in technische details te treden over de werking van het streamen, nodigen we u graag uit om de mogelijkheden met ons samen te bekijken. Wij bieden u naast advies, ook de benodigde apparatuur om uw evenement toch te kunnen vieren. Aangepast, op een nieuwe en veilige manier. Helemaal 2020 !

Wij bieden u aan:
De Blackmagic ATEM Mini Pro 

De Minipro uitermate geschikt voor livestreaming

Een krachtige mixer die zich van de vele andere beeldmixers van dit formaat onderscheidt, doordat deze ook kan worden ingezet voor direct livestreamen naar verschillende platforms, zoals: 

Facebook

Youtube

Microsoft Teams / Zoom

Instagram

Twitch

Hiermee kunnen wij u eenvoudig en snel een livestreamoplossing bieden die in te zetten is voor uitvaarten, bruiloften, congressen, diploma-uitreikingen, Dj battles, besloten live optredens, musicals en hybride vergaderingen en dus ook voor een alternatief Sinterklaasfeest of een Kerstviering online.

De Mini Pro kan kant en klaar geleverd worden. Wij regelen de stream door via ons eigen platform te streamen naar alle andere bekende streamingsdiensten of zelfs via een afgesloten webpagina.

Graag denken we met u mee over de mogelijkheden. 

Neem daarvoor gerust contact met ons op voor meer informatie.