‘Flora Band wil iedereen een gave avond bezorgen’

 

 

Op zaterdag 30 mei 2015 organiseert Show-, Marching- en Concertband Flora Band voor de tweede keer ‘Vrienden van Flora Band Live!’. Dit evenement, in samenwerking met coverband ‘Allstars’, is in de wijde omgeving uniek in haar soort. Voor een avondje ouderwetse gezelligheid in een muzikaal, hip jasje, zit je hier goed!

 

Vorig jaar werkten Flora Band en Allstars voor het eerst samen. Dit is ontzettend goed bevallen, zo legt voorzitter van de commissie, Arnold van der Oest, uit. ‘De combinatie tussen een hele goede coverband en de Flora Band levert een briljant product op. Allstars past zich heel makkelijk aan aan een orkest als de Flora Band. Wij als Flora Band vinden het fantastisch om met andere muzikanten en andere muziekinstrumenten en ook zang, hele andere muziek neer te zetten dan gebruikelijk’.

 

Wie denkt dat Flora Band alleen maar marsen en shows kan spelen heeft het dus goed mis. ‘Flora Band laat met dit evenement zien dat ze muzikaal alles aan kan’, vertelt Arnold. ‘Je hoeft ook absoluut geen muziekkenner te zijn om van dit evenement te genieten. We spelen alleen maar popmuziek’. Het is juist de popmuziek die deze avond zo toegankelijk maakt. ‘Vrienden van Flora Band Live!’ is de ideale gelegenheid om eens lekker een avondje uit te gaan met vrienden, collega’s of familie. Arnold: ‘Flora Band wil iedereen een gave avond bezorgen’.

 

Wie vorig jaar bij de eerste editie aanwezig was kan al het voorgaande beamen. De reacties waren toen vol lof. Men had deze kant van Flora Band nog niet gezien. De koperblaasinstrumenten van Flora Band en de muzikanten en zang van Allstars zorgt voor dat geweldige bigband effect. Allstars is een zes-koppige coverband die van bekende nummers een geheel eigen versie ten gehore brengt. Ze wonnen als band al diverse prijzen en festivals. De band straalt energie uit en spat van het podium. Ze maken van elke avond een feest en dat is precies wat de bedoeling is van ‘Vrienden van de Flora Band Live!’. Toch zijn er wel wat dingen anders dan vorig jaar. Arnold: ‘Na zo’n eerste keer leer je veel. Vorig jaar was ‘Vrienden van de Flora Band Live!’ al begin maart. In zo’n grote veilinghal is het dan toch nog wel wat fris. Dit jaar is het evenement op 30 mei, dat zal absoluut schelen. Ook gaan we de zaal anders aankleden en indelen. Uiteraard is het hele programma anders, het wordt zeker geen kopie van vorig jaar. Verder werken we dit jaar met een DJ. Hij zal de verschillende onderdelen deze avond aan elkaar draaien’.

 

Wie een kaartje koopt voor ‘Vrienden van Flora Band Live!’ heeft dus gegarandeerd een gave avond. Het evenement vindt plaats in een hal van Veiling Flora, Laan van Verhof, te Rijnsburg. Kaarten voor deze avond kosten slechts €15,- en zijn heel gemakkelijk te koop via www.floraband.nl. Ook is er de mogelijkheid tot het kopen van VIP-kaarten. De zaal is om 19.30 open. Graag tot ziens op 30 mei!

 

Klik hier om tickets te bestellen!