Line-up Summerloverz Apeldoorn 2014
De line-up Summerloverz Festival Apeldoorn 2014 wordt binnenkort bekend gemaakt! Op één artiest na zijn alle artiesten bevestigd! Het aftellen is begonnen! Summerloverz Apeldoorn vindt dit jaar wederom plaats op zondag 6 juli a.s. op het Marktplein.
De bezoekers van de voorgaande edities weten inmiddels wel dat de organisatie (Pure House Events) ieder jaar weer probeert de voorgaande editie te overtreffen. Een line-up om van te smullen, entertainment, een indrukwekkend podium, een waanzinnige aankleding en dat allemaal GRATIS! Non Stop losgaan is het motto van die dag en natuurlijk kan je ook niet anders tijdens het Summerloverz Festival! De grootheden van het land zullen zoveel beats en tracks eruit gooien dat de Markt constant in beweging zal zijn. Dance music in alle soorten en maten, of het nou House, Dirty House, Eclectic, Latin house of Tech- house is, er is voor iedereen wat en dat de hele dag door!Er zullen zowel getalenteerde dj’s alsmede de gevestigde orde van artiesten de mainstage beklimmen om de duizenden bezoekers in Apeldoorn weer volledig LOS te laten gaan op de dikste & vetste House beats! Dit alles zal plaats vinden op zondag 6 juli a.s. op het Marktplein van 14:00 – 22:00!!
Nieuws over Summerloverz Apeldoorn

6e EDITIE SUMMERLOVERZ APELDOORN!

Voor diegenen die de website www.summerloverz.nl al zo nu en dan in de gaten houden is het al duidelijk: het aftellen is begonnen! Summerloverz Apeldoorn vindt dit jaar wederom plaats op zondag 6 juli a.s. op het Marktplein. De bezoekers van de voorgaande edities weten inmiddels wel dat de organisatie (Pure House Events) ieder jaar weer probeert de voorgaande editie te… Lees verder

Poster

Facebook

Partners

Algemene huisregelsPrivacy verklaringAlgemene voorwaardenContact
Summerloverz is een merknaam van Pure House Events BV – Webdesign by View4Future Media