De Christelijke muziekvereniging de Harpe Davids viert haar eeuwfeest met een jubileumconcert op zaterdag 26 september om 20.00 uur in De Schelft in Noordwijkerhout.
Als opmaat naar dit concert heeft de Harpe Davids in haar jubileumjaar een aantal concerten gegeven in samenwerking met de andere muziekverenigingen uit ons dorp: St. Jeanne d’Arc en Altesa (De Zilk), met de koren het Mannakoor, Revoice en Just for Fun, met soliste Narda Miedema en met de bekende coverband Nightlife.
Al deze muziekgezelschappen leveren ook tijdens het aanstaande jubileumconcert van de Harpe Davids een bijdrage. Het programma voor dit concert is samengesteld uit het repertoire van de Harpe Davids en van haar muzikale gasten. Het belooft een bijzondere, muzikale avond te worden met een feestelijk tintje. De muzikale leiding is in handen van Hendrik Jan Lindhout, de dirigent van de Harpe Davids.
Gratis kaarten zijn voor dit unieke concert zijn vanaf 12 september af te halen bij VVV Noordwijkerhout, Boekhandel Wagenaar& Van Halem en Bakkerij Pompe in De Zilk
Zaterdag 26 september
Jubileumconcert
“De Harpe Davids”
100 jaar.

Met alle mee werkende koren en orkesten aan de concerten van dit 100 jarig bestaan

De Schelft
20.00 uur