Nightforce passie

 

Een groep enthousiaste Noordwijkerhouters waaronder Ria Vink, Anita van der Zon, Martijn Barnhoorn, Peter van den Berg en Martijn Pompe, hebben zoals u wellicht al vernomen heeft, het plan gevat om het passieverhaal rond Pasen in ons dorp te vertolken. Velen kennen onder u ‘the Passion’….

die op Witte Donderdag door bekende Nederlanders wordt uitgevoerd en uitgebreid te zien is op televisie. Ook het Passieverhaal van Noordwijkerhout zal voor de eerste keer worden opgevoerd in deze week en namelijk op Goede Vrijdag 3 april 2015 om 20.30 uur aan de kant van Restaurant Hudson voor de Witte Kerk.

Ruim 100 getalenteerde en bekende Noordwijkerhouters (zie de foto’s) waaronder muzikanten, zangers, acteurs, de pastoor, de dominee, de burgemeester, Popkoor Bloom en kinderkoor Schalmei zullen dit bijzondere verhaal bij de Witte kerk in het centrum van Noordwijkerhout voor u gaan opvoeren.

Dit alles staat onder regie van Peter van den Berg die al meerdere toneelstukken bij ODI heeft geregisseerd. Voor meer informatie is men bereikbaar via passievannoordwijkerhout@gmail.com. U kunt De Passie van Noordwijkerhout ook volgen via hun Facebook-pagina.

De foto’s in de fotogalerij zijn gemaakt tijdens de generale repetitie van afgelopen zondag en beloofd heel veel voor komende vrijdag. De redactie van BON stond tijdens de generale al regelmatig met kippenvel en nu nog flink duimen voor goed weer.

54 foto’s redactie BON

 

Galerij afbeeldingen