Op zaterdag 7 juni verzorgt muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” een muzikale avond onder de naam ‘Cirque de la Jeanne’. De avond zal een verrassende opzet kennen en past geheel in de lijn van de muziekvereniging om vernieuwende, originele concertstructuren te bedenken die voor alle doelgroepen aantrekkelijk zijn. Dit jaar is er gekozen voor een muzikale avond in een circusachtige setting.  De grote zaal van de Schelft zal hierbij omgetoverd worden tot een heuse Arena, waarin acrobatiek, humor en muziek elkaar zullen vinden.

De marchingband, de slagwerkgroep en de harmonie van ‘St. Jeanne d’Arc’ zijn druk bezig met de muzikale voorbereidingen. Maureen Natzijl – Van der Lans (saxofoon) zal bij een aantal werken de rol van solist vertolken en zal hierbij het publiek uitnodigen de voetjes van de vloer te krijgen. Jeugdcircus Atleta uit Warmond zullen de circusavond opvullen met een aantal adembenemende acts en uiteraard zullen de clowns niet op het programma ontbreken. Intussen is de bar de gehele avond geopend, zodat u tijdens het concert vrij kunt bewegen, dansen en wat te drinken kunt halen. Na afloop is er een band geregeld die de feestavond tot in de late uurtjes zal voortzetten. Alle ingrediënten voor een gezellig avondje uit zijn dus aanwezig.

Kaarten voor ‘Cirque de la Jeanne’ zijn te verkrijgen bij de VVV (dorpsstraat 8, Noordwijkerhout; ma t/m za 10:00 – 17:00 uur) en in “De Parade” (Van der Weijdenlaan 2A, Noordwijkerhout; ma t/m vr 19:30 – 22:00 uur). Op vertoon van de donateurskaart kunt u twee kaarten ontvangen. Voor niet donateurs kosten de kaarten €6,-. U kunt ter plekke uiteraard ook beslissen om donateur te worden. Het concert vindt plaats op zaterdag 7 juni om 21:00 uur in “De Schelft” te Noordwijkerhout. De zaal is vanaf 20:00 uur geopend. Er is slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar en deze zijn niet te reserveren. Indien u een zitplaats wenst, dan is het advies om tijdig te komen.