Kaarten voor BollenProms 2015 in de verkoop

Foto Cirque de la Jeanne

Vanaf maandag 20 april zijn de kaarten voor BollenProms 2015 in de verkoop gegaan. Voor donateurs van muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” zijn twee toegangskaarten per donateur vrij verkrijgbaar. Dit gaat op vertoon van de donateurskaart die vanaf maandag 20 april wordt bezorgd. Voor niet donateurs zijn de kosten €6,- per kaart. U kunt er ook ter plekke voor kiezen om donateur te worden en daarmee €2,- te besparen op twee toegangskaarten. Deze zijn af te halen bij de VVV in Noordwijkerhout en bij “De Parade”, het clubgebouw van “St. Jeanne d’Arc”.  De VVV is gehuisvest op dorpsstraat 8 en is geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00. De Parade bevindt zich op de Van der Weijdenlaan 2A en  is geopend van maandag t/m vrijdag van 19:30 – 21:30.

De Bollenproms 2015 belooft een waar muzikaal spektakel te worden. De avond is opgezet in de stijl van ‘The night of the Proms’, waarin solisten begeleid worden door een orkest.  De solisten van de avond zijn Pien Warmerdam, Sophie Warmerdam, Alysia van Horik, Maurits Draijer en Jacq Hendriks. Op het programma is voor ieder wat wils. Zo staan er zowel nummers uit bekende musicals, grote internationale hits en Nederlandstalige meezingers op het programma. Daarnaast gaat de harmonie van St. Jeanne d’Arc ook een muzikale samenwerking aan met 2 DJ’s. Het publiek kan in een ongedwongen sfeer genieten van de avond. Er is een bar aanwezig en er mag gedanst worden. Kortom, de avond belooft een groot muzikaal feest te worden.

De BollenProms 2015 vindt plaats op 30 mei in “De Schelft” te Noordwijkerhout. Het programma begint om 21:00 uur, de zaal gaat open om 20:00 uur en er is een voorprogramma. Wegens de opzet van de avond is er een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Deze kunnen niet gereserveerd worden.