Live Video registratie

U wilt een video registratie van uw congres,vergadering, workshop of ander evenement? Wij denken hierin graag met u mee!
Nu er tijdens de Coronacrisis een verbod geldt op evenementen, biedt live streaming de uitkomst en zal in de toekomst vaker worden ingezet om de presentatie voor een groot publiek te geven.
Met daarin één groot verschil: een deel van het publiek is virtueel!
Wij regelen alles betreft uw live streaming.
Voor elk type evenement, congres of vergadering hebben we een passende oplossing.

hybride
stream kerk
studio2

Hoe werkt een livestream?

Een eenvoudige opzet van een livestream is een camera die aangesloten is aan een laptop.
Het beeld van de camera wordt dan verzonden naar het internet.
Online is dit signaal dan te bekijken via een webpagina, Youtube, Facebook of Skype.
Vooraf ontvangen uw kijkers een bericht met daarin de link naar deze video. Zo worden uitvaarten of huwelijksceremonies worden op die manier ook toegankelijk voor de mensen die er niet bij kunnen zijn

Webcast

Een webcast is een mix tussen een offline- en online evenement. Naast publiek in de zaal is er ook online publiek aanwezig. Door van jouw evenement een webcast te maken vergroot je het bereik en blijft je evenement eventueel bewaard voor later.

Een webcast kan op verschillende manieren worden ingezet en bied vele interactieve mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld live chats, stemmingen en delen van presentaties.
De webcast kan openbaar of afgeschermd worden op verschillende manieren, zoals een wachtwoord, speciale link of na het invullen van een registratieformulier.

Door de vele mogelijkheden van een webcast is dit verreweg de meest gebruikte vorm. Een webcast kan heel eenvoudig tot zeer complex uitgevoerd worden: van een enkele camera en een laptop, tot aan een volledige regie van meerdere camera’s en presentaties op locaties.

LIVESTREAM OPLOSSINGEN